Ashoka er et eksempel på at sibirkatten ikke alltid er allergivennlig. Ashoka er født hos forvert. Mamma ble kastrert og forvertene beholdt istedenfor Ashoka på en forvertsavtale. Men hun er en krevende og selskapssyk sibir, og det viste seg at de ikke hadde tid til å gi henne den oppmerksomheten hun trengte og derfor bestemte vi oss for å prøve og finne et annet hjem til henne.

Tone kom i kontakt med en familie som ville ha lille Ashoka på prøve. De hadde hund fra før. Men etter kort tid viste det seg at de ikke tålte Ashoka og jeg måtte hente henne. Heldigvis var det et herlig par som kunne tenke seg henne. De har fra før 2 sibirkatter så jeg tenkte at det var relativt “trygt” selv om de var allergikere. Men dengang ei. Etter kort tid fikk jeg beskjed om at de reagerte allergisk, og dess lenger de hadde henne dess mer reagerte de. Dessverre måtte vi til slutt hente henne. Da hadde hun vært der nesten to måneder.

“Nå får jeg beholde den stakkars jenta hjemme”, tenkte jeg, men gjett hva? En gammel kjenning tok kontakt og ønsket å være forvert for Ashoka. Hun har drevet oppdrett på devon rex før og har 3 devons + en huskatt. Jeg regner med at det er en god forsikring for allergi. I tillegg er devons en rase som krever mye oppmerksomhet, så jeg tror Ashoka vil gli rett inn i miljøet.

Jeg og Ashoka reiser til Gardermoen på tirsdag. Da håper jeg hun finner sitt “forever home” hos Linda m/familie. Tusen takk Linda smiley