I dag våknet jeg til denne fantastiske gaven! Marie har tatt noen nydelige bilder av Hearts smiley Tusen takk Marie!! smiley

Det er så fint for meg å få fulgt med på hvordan kattene som skal brukes i avl utvikler seg. Jeg har en ide om hvordan de kan bli når de blir voksne, men man kan aldri vite helt sikkert. Derfor betyr det kjempemye å få sånne fine bilder av gullgutten slik at jeg får følge med på utviklingen.

Dette bildet av Hearts syns jeg er veldig fint. Han har vakre øyne og et fint bredt snuteparti. Han har fine ører og de er bra plassert for alderen. Jeg elsker dette bildet!
Jeg fikk også et par profil-bilder. Han har en ok profillinje. Den kunne vært bedre, men den ser ut til å bli bedre enn mamma Karma sin og da er jeg fornøyd.


Disse to bildene er bare for søte. Han er en liten sjarmør den godeste Hearts. Lik morfar Taiga er han også. Taiga likte også å sove opp-ned på gulvet.


Dette bildet er også veldig fint av Hearts. Her ser man også at hodet utvikler seg fint. Ørene sitter selvsagt litt høyt, men han er jo ung enda så de “detter ned” når hodet bredder seg. Snutepartiet er veldig fint!
Og så har han en rund og god babymage smiley

Jeg har bestilt DNA-test av Hearts og Marie har tatt testen så nå skal den sendes inn til UC Davies for analyse. Hearts kan bære på cs-genet som kan gi maske på sibir = neva masquerade. Det ønsker jeg ikke å avle fram, så hvis Hearts bærer cs-genet skal han ikke parres med andre bærere.

Jeg har bestilt “fullt fargetest” for Hearts, så han blir testet for en del andre farger også. Det gjør jeg ikke så veldig ofte, for det er artig med noen overraskelser. Men fordi han er rød er jeg spent på om han faktisk ER mønstret eller om han bare viser spøkelsesmønster, og jeg er spent på om han bærer dillusjon.