Jeg har fått noen nye bilder av sjarmkatten Charm og jeg syns hun har en spennende utvikling. Heidi er bekymret for at hun har så lite pels, men vi har kikket på bilder av både mor, far og bestefar nå. Hun har litt og slektes på og jeg tror pelsen kommer etterhvert.

Sjarmkattene får være på kjøkkenbenken, og jeg syns hun gjorde seg godt akkurat der.

Charm er lik morfar Taiga. Han elsket fisk og klarte flere ganger å fiske maten ut av panna mens den sto på kok. Heidi er smartere enn meg, hun bruker lokk.

Sjarmkattene har en liten sjarmjente som de kan kose med og dette bildet MÅTTE jeg bare stjele selv om det er uklart. Mine katter har også hatt en liten sånn sjarmerende jente å dele hemmeligheter med, men hun har blitt stor. Det blir litt som “Puff, the Magic Dragon” dette med småjenter, katter og hemmeligheter.

Til slutt et “Hei-på-deg-bilde” av lillemusa. Jeg syns hun har en fin og spennende utvikling. Nå håper vi på pels og litt bedre øreplassering. Ellers er hun en skikkelig snopen sjarmkatt smiley