Disse to vakre kattene skal få møtes ila 2017 og jeg gleder meg veldig! Dette blir Magda sitt tredje kull. Det er Magda som egentlig heter IC (N)Solstorms Magda – min Midtsommernattsdrøm JW og Iceman som egentlig heter CH Iceman Dynamiittievich Tsarskije Usy.

Iceman kommer fra Anna Rosada i Italia. Han bor hos Carola Mård som har kjøpt Magda sin sønn Luukas, og som jeg og Heidi har kjøpt Shadow av.

Han er blåsølvspottet med hvitt, SIB as 09 24.
Han er homozygot på mønster, så alle avkom vil bli mønstret.

Ingen av dem bærer cs-gen.

Når det gjelder dillusjon er jeg usikker på om Magda bærer det. Hun har ikke fått noen dillute kattunger så langt. Men med Iceman kan det jo hende vi får en hyggelig blå overraskelse. Alle avkommene vil uansett bli bærer av dillusjon.

Og så kan vi få sølv i tillegg smiley

Det gledes!