Lille Luukas har hatt en litt tøff start i nytt hjem. Jeg vet ikke hvorfor, men en flytting til nytt hjem er alltid en risiko for småtroll. Da blir de lett stresset og immunforsvaret blir svekket. Luukas reagerte med oppkast, og han gikk ganske kraftig ned i vekt og ble uttørket. Det er jo ikke bra for en liten baby. Etter noen uker med diverse behandling (bla ormekur og parafin) måtte til slutt Carola ta ham med til veterinæren. Der ble det tatt massevis av prøver, men alle var fine. Dyrlegen beholdt ham over natta for å væske ham opp. Når han kom hjem var han som en ny katt, og etter oppholdet hos dyrlegen har han vært frisk og rask.
Så nå satser vi på at den lille skjønnheten har kommet over det verste. Han trives godt hos Carola og har blitt kjent med både to- og firbeinte. Siden han har vært litt syk tror jeg Carola holder ham hjemme fra utstilling en stund og det er jeg veldig glad for. Utstilling er jo også en stress-situasjon.
Tusen takk Carola for at du elsker lille Luukas, og for at du har holdt meg oppdatert hele veien smiley