Jeg måtte bare stjele dette bildet av pappa Cowboy, eller IC FIN*Lumikissan Urban Cowboy som han heter på stamtavla.

For noen år siden avtalte jeg og Tiina at Magda skulle få låne en av deres hanner. Han kalles Zorro hjemme hos dem. En vakker, stor hanne. Brunspottet/hvit. Dessverre gikk det ikke. Det varte og rakk før Magda fikk løpetid, og Zorro ble chippet (kjemisk kastrert) i mellomtiden. Planene ble endret og Magda skulle få møte en av Zorro sine vakre sønner Marlon Brando eller Maverick. Marlon (rød/hvit) tok hjertet mitt med storm og Magda reiste til Finland på date! Etter to-tre mnd kom Magda hjem igjen uparret og jeg var ganske så lei meg smiley
MEN så dukket Marlon Brando sin vakre sønn Cowboy opp i Norge! En avtale ble laget, og Magda fikk reise til Bergen på date! Heldigvis ble den daten vellykket!!

Tusen takk Tiina, Pasi, Jaana, Renate og Jarle. Jeg har fått min drøm oppfylt og har pr i dag en katt med noen supervakre katter i stamtavla. Jeg setter enormt pris på samarbeidet smiley