Jeg er så heldig med kattungekjøperne mine for jeg får stadig bilder og oppdateringer. For et par dager siden fikk jeg disse artige bildene av kjekke Eldor.

Eldor og Charm var de fra Taiga-kullet som liknet mest på hverandre. De har den samme kalde fargen, men Eldor har et klassisk tabby mønster mens Charm er spottet.

Eldor bor sammen med en herlig maine coon-jente som har adoptert ham. Jeg har fått flere filmer av de to sammen, og de er jo til å dø av. Hun tar seg virkelig av ham som sin sønn. Vasker, pusser og steller med gutten, og skjemmer ham bort. Det er så koselig å se.


Gudene vet hvordan han har funnet ut at han skal ligge på denne måten. Det “ligger ikke i familien”, men Kitty Purry ligger ofte på den måten.

Tusen takk igjen, både for bildene og de andre oppdateringene. Det setter jeg pris påsmiley