Det kan virke som lille Taiga har fått seg fast “jobb” på Slottet sykehjem i Harstad. Dette er i alle fall andre gangen hun har vært med matmor på jobb og se så fint hun har det! Hun er jo en proff! smiley

Jeg er så utrolig glad for at lille Taiga har blitt en så stor del av matmors liv og får utføre en så viktig liten oppgave som å glede eldre på gamlehjem. De to har blitt et skikkelig radarpar.

Jeg vet lite om hvordan ting på gamlehjem fungerer (eller heter det sykehjem forresten?). Men jeg har, og har hatt, besteforeldre på sykehjem og jeg vet at min kjære mormor ville satt enorm pris på å få en søt katt å klappe på innimellom. Og som min venninne sa; “Tenk når vi sitter der Sissel, hvor mye tror du ikke det hadde betydd for oss?!”. Det er så sant så sant.

Lurer på om jeg kan spørre om å få ta med en katt til Bøheimen når jeg skal besøke mormor til sommeren? Da skal nemlig både jeg og kattene (og gubben selvsagt) på ferie til Nord-Norge smiley

Jeg fant en artikkel om Hund og katt på sykehjem for de som vil vite mer

Anne Grete, jeg har ikke ord… Takk smileysmiley