Det blir jo mye bilder og korte tekster om katter i nye hjem, men av og til må jeg vel tillate meg å fortelle om kattelivet i heimen også? smiley

En av mine største hobbyer ved siden av kattesporten er håndarbeid og nå er jeg med på et strikkeprosjekt som går ut på å strikke hele teksten til Peer Gynt på gensere. Kattene er ivrige medhjelpere i dette prosjektet. Jeg ble oppmerksom på prosjektet på Facebook og meldte meg på rett før det kom på Norge Rundt. Den var jeg heldig med for etter at det ble omtalt der ble det fort slutt på tekster og folk måtte stå på venteliste i håp om å få være med. Det er et spennende og passe “nerdete” prosjekt, og jeg syns det er kjempeartig å få være med. Jeg har tekst nr 544 (av 574 i følge Peer Gynt-bloggen). Nå er jeg ferdig med selve teksten og har begynt på ermene.

Siden jeg strikker mye blir kattene presentert for strikking tidlig. De kan være ganske “hjelpsomme” en stund, men fasinasjonen går heldigvis over etterhvert. I alle fall den fasinasjonen som gjør at de drar strikketøyet med seg over hele stua og “dreper” garnnøster. Men å få sove på et work in progress er alltid en höydare. Derfor er alle mine strikkeplagg full av kattehår og dermed kanskje ekstra god og varm? smiley

Matti har en fasinasjon for garnposen. Så snart jeg tar fram strikketøyet kommer han løpende og skal ligge inni posen. Nå som har er baby går det jo greit, men jeg regner med at frustrasjonen blir større om noen måneder? Vi får se…

Han er fortsatt en så fersk strikker at han elsker å “drepe” garnnøstene mine. Jeg håper den interessen gir seg etterhvert smiley


Karma på sin side er ikke så interessert i lek. Hun vil bare være nær, og hun vil kose.

Tilbake til Peer Gynt-prosjektet. Her er noen linker for de som er interessert:

http://www.peergyntgenseren.no/

https://www.nrk.no/hordaland/britt-elin-trenger-din-hjelp-til-a-strikke-hele-peer-gynt-1.13112890

https://www.facebook.com/groups/720630864770937/

Tusen takk Britt Elin Skogseide for at jeg (og kattene) får være med. Det er kjempeartig smiley