Denne kjekkasen heter Pepsi i sitt nye hjem, og han har overrasket meg stort. Når han var bitteliten, var han nettopp det. En bitteliten sibirkatt som kanskje mest liknet på en svart liten edderkopp. Lange ben, lang tynn hale og pels som sto rett ut sånn som piggene på et piggsvin. På Haloween la jeg ut et bilde av denne karen og skrev noe sånt som at han hadde kledt seg ut som en liten drage smiley
Pepsi ble solgt som kosekatt, så utseendet spilte ikke så stor rolle for nye eiere. Men det er jo med glede at jeg ser at han begynner å bli en virkelig kjekk ung herremann! Borte er den lille edderkoppen, og tilbake er en kraftig ung herremann som ser ut til å bli en sibirsk skjønnhet. Det er artig!
Pepsi har det supert i sitt nye hjem. Tusen takk for bildet Ingvill, og hils guttene at jeg er så glad for at de hjelper mamma med å ta seg godt av pusegutten sin smiley