På grunn av sykdom rundt omkring i Norge de siste månedene der mange katter har blitt syke etter utstilling, ble ikke Kiitos med på utstilling i Bergen i februar sånn som det var tenkt. Men i helgen debuterte hun på Agderkatten sin utstilling og slo godt fra seg.

På lørdag ble hun NOM, men da slått i sluttspurten av fantastiske NO*Grensedalen Yoko Ono. Yoko Ono er en fantastisk vakker katt, og har fått fem strake BIS i sin utstillingskarriere. Hun ble dermed også Junior Winner (JW) på lørdag.

Jeg ble selvfølgelig ekstra stolt når Kiitos slo selveste Yoko Ono i NOM på søndag, men da tapte hun dessverre mot en Maine Coon.

Uansett om det “bare” ble NOM har hun fått en strålende start på utstillingskarrieren sin, og jeg er stolt og glad oppdretter.

Tusen takk Jarle og Renate for at dere tar så godt vare på høna, og at dere viser henne så fint! Og takk for oppdateringene smiley