I dag blir det en fellespost for søstrene (N)Solstorms Orange is The New Black, aka Sinus som bor i Trondheim, og (N)Solstorms Feeling Blue, aka Linn Astrid Beatrice som bor i Östersund.

Sinus bor sammen med en familie med barn, og etter noen dager eller kanskje et par uker(?) med litt usikkerhet har hun falt til ro og oppdaget at små mennesker er koselige de også.

Astrid bor sammen med Patric og sammen har de flere katter av rasene sibir, neva masquerade og perser, og en stooooor hund som jeg tror er en pointer(?).

Jeg får så mange oppdateringer at jeg av og til glemmer av dem, og siden jeg har vært en uke borte har ting kokt litt bort i kålen. Derfor glemte jeg helt av lille Sinus. Beklager Tilde!!
Sinus er en nyskjerrig og sosial jente som liker å ligge på fanget. Hun er alltid i nærheten av menneskene sine. Det er mye fart, men også mye kos. Det er koselig med katt i hus sier Tilde. Tusen takk for bilder og oppdatering Tilde. Og lykke til med kastreringen smiley


Astrid bor sammen med flere katter og en hund som hun gjerne bruker som seng. I alle fall når dette bildet ble tatt smiley Hun er solgt til avl og utstilling, så henne får jeg nok møte til sommeren når det er utstilling i Östersund. Jeg gleder meg!
Jeg har ingen detaljert beskrivelse av Astrid, men vet at hennes beste venn er en katt som bare er et par måneder eldre og heter Eskil, og at hun er “en fantastisk katt”. Tusen takk Patric. smileyGleder meg til å treffe dere igjen! smiley