Kitty Purry er to og et halvt år i mai, så hun er fortsatt ung.

Jeg syns hun utvikler seg bra. Det jeg liker minst med henne er at hun har for runde øyne etter min smak. Det jeg liker mest med henne er at hun har en super pels! Og med tanke på at hun er sølv gleder det meg enda mer smiley

Kitty Purry er champion, og må til Sverige for å få cert til IC-tittelen. Det håper jeg hun får i Östersund i Juni. Deretter skal hun begynne klatringen mot GIC og de første certene mot den tittelen håper jeg hun tar i Harstad i juli og eventuelt på Polarkatten.

Kitty Purry er ikke alt for nært beslektet med de andre jentene mine. Hun er derfor den som er så heldig å få møte Matti etterhvert. Det er et kull jeg gleder meg enormt masse til!

Ellers kan jeg si om Kitty Purry at hun er en veldig sosial og koselig jente. Så snart jeg snakker til en av kattene med “kattestemmen” min så kommer hun. Også når vi har besøk er hun den første til å hilse på. Hun er en god jente som jeg er veldig glad i smiley