Min kjære Karma. Hva skal jeg si om deg da? Karma ble født i Harstad 13. Mars i 2010, så hun har nettopp fylt 7 år. Mammaen hennes kalte vi for Summer og pappaen var Taiga. Summer døde dessverre veldig tragisk når ungene hennes var 9 uker, så pappa Taiga tok over morsollen. De små jentene pattet på pappa og ble vasket og stelt av ham. Lille Karma og Taiga fikk derfor et svært nært forhold og Karma var ikke særlig interessert i oss når hun var helt liten.
Jentene mine ville ikke at jeg skulle beholde Karma for de syns hun var lite sosial og glad i oss. Hun brydde seg bare om pappa Taiga. Men jeg kunne ikke selge henne når mamma Summer var borte, så hun ble værende og heldigvis for det! Etterhvert knyttet Karma seg veldig til meg, og vi har har et veldig nært forhold de 7 årene hun har beriket livet mitt.

Karma liker ikke å ligge på fanget, men hun vil gjerne være i nærheten. Her ligger hun og sover på Peer Gynt-genseren jeg holder på med. Karma liker ikke å bli tatt bilder av, og det vises tydelig på kroppspråket hennes. Jeg tror det er min skyld, for sånn som pappa reagerer øynene hennes mye på blitz og jeg har vel glemt å slå av blitzen litt for mange ganger.

Jeg har eksamen i mai så jeg har litt å lese på. Dette bildet ble tatt i dag når vi hadde noen rolige timer sammen. Jeg leste og Karma sov i sofaen ved siden av meg. Helt perfekt. Rolig og avslappende stemning.
Dette bildet tok jeg også i dag. Karma har utrolig vakre grønne øyne som vistes godt akkurat her. Karma måtte passe på å merke brillene mine med sin lukt, så de havna på halv åtte. Men det var jo en koselig liten gest av henne. Hun er min og jeg er hennes. Med og uten briller.

Et bilde tatt i dag, Det viser hennes lange værhår som er litt av kjennetegnet hennes. Jeg målte dem en gang, og det lengste målte 13 cm!

Karma har fått suprelorin-chip for hun skal stilles litt det neste året. Hun er 7 år nå, så det spørs om hun får flere kull. Det spørs hvor lenge chippen varer og om vi finner en fin hanne som kan passet til et siste kull. Karma betyr veldig masse for meg, så jeg håper hun blir boende hos meg som kastrat. Det enste alternativet er at hun flytter til mamma.

Takk søte Karma for 7 herlige år. Jeg håper på minst 7 til!