Nå nærmer det seg første utstilling for Matti, og da ønsker jeg jo at han skal se finest mulig ut. Dessverre har han en kattungepels som gir meg litt grå hår og som trenger litt mer jobb enn det jeg er vant til. Sånn var Magda sin pels også. Jeg er ikke god på pelsstell, så jeg sliter litt nå *sukk*
I går bada jeg Matti, men jeg er ikke fornøyd med pelsen hans så det blir nok enda et nytt bad i morra.

Dommerfordelingen til LIRAK har kommet. Matti blir nok flyttet til gruppe 6 siden han har en hvit flekk under magen og da ser det ut sånn for oss i helga

Karma
Lørdag: Britta Busse, Søndag: Dorte Kaae

Matti:
Lørdag: Stephane Henry, Søndag: Eva Porat

Jeg er ikke så veldig kjent med disse dommerne så jeg vet ikke hva jeg har i vente. Det eneste jeg vet er at Eva Porat er en grooming-spesialist, så pelsen til Matti BØR være under kontroll før søndag.

Ellers har jeg meldt på til Nerikes kattklubb i Östersund. Det blir Matti, Karma og Kitty Purry som blir med dit. Magda har ikke pels så hun får holde seg hjemme.