Jeg og Heidi (NO*Sjarmkatten) skal kjøpe denne fantastiske gutten som heter NO*Lindviksmoen De Gea sammen, og vi ønsker å finne et forhjem der han kan bo fra han er leveringsklar i midten av Juni. Hvis det krasjer med ferie kan han være hos meg og/eller Heidi til ferien er over smiley

Vi ønsker å holde ham fertil en stund til glede for mine og Heidi sine jenter, og så vurderer vi om han bør kastreres etterpå eller om han kan få såkalt kjemisk kastrering for en “runde til”. Utstillingsinteresse er et ønske, men ikke et krav. Han skal være innekatt til han blir kastrert. Jeg og Heidi står for utgifter til testing, eventuell utstillingsavgifter osv. Forverten betaler mat, sand og andre hverdagsutgifter.

De Gea bør bo på strekningen Meråker – Stjørdal – Trondheimsområdet slik at jeg kan ha ham i relativ nærhet. Eller Vesterålen, Lofoten, Harstad… slik at han er relativt nært Heidi. Forverten kan gjerne ha andre dyr, men ikke andre fertile katter.

Les mer om å være forvert her smiley og her smiley

Ta gjerne kontakt hvis du tror du har et godt hjem å tilby De Gea smiley