Vi leter fortsatt etter forvert for tøffe De Gea. Han er en sortsmoke liten gutt som akkurat nå bor i Stjørdal. Han ønsker seg et hjem uten andre fertile katter, sånn at han kan få være fertil en stund og få gå i avl. Han må være innekatt til han er kastrert. Utstilling er ikke noe vi krever at forverten skal dra på, men kanskje vi ønsker å låne ham med oss på en og annen utstilling før han blir kastrert.

Forverten er den som har den daglige omsorgen for katten. Han eies av meg og Heidi (NO*Sjarmkatten) på papiret og det er vi som har avlsrettighetene på ham. Vi betaler nødvendige tester i forbindelse med avl og forsikring, mens forverten betaler daglige utgifter som mat, sand og vaksiner. Forverten må også stelle, bade og børste katten. Og klippe klør. Dette kan vi vise hvordan gjøres.

Forverten må bo enten i Trondheimsområdet (Jeg bor på Storlien), eller i Vesterålen/Lofoten-området der Heidi bor. Når han er ferdig i avl går eierskapet over til forverten. Han er da chippet og leveres med helseattest + ekstra hjertescanning, stamtavle fra NRR og han er kastrert.

Ta kontakt på: solstorms (at) gmail.com