Det finnes en veldig flink fotograf i “sibirgjengen”, og han heter Odd Lundberg. Han har tatt disse herlige bildene (+ en del til), som jeg har fått lov til å stjele.

Bildene er selvfølgelig fra Scandinavian Winner Show, og er av SW (N)Solstorms Kiitos Tiina med sine lykkelige eiere.

Scandinavian Winner Show skiller seg fra andre utstillinger ved at en BIS på en slik utstilling fører med seg mer heder og ære enn en vanlig utstilling. SWS arrangeres hvert tredje år i henholdsvis Norge, Sverige og Finland, og kattene må være kvalifisert for å delta. Den katten som vinner BIS får tittelen SW inn i stamtavla. Ellers er det spesielt at ett cert oppnådd på en vinnerutstilling teller som et internasjonalt cert.

Før fantes det bare SWS og WWS (verdens vinner show), men for noen få år siden ble det vedtatt på Fife’s GF at det skulle bli flere vinnerutstillinger, blant annet Baltic Winner og Meditarranean Winner.

Selv om det har blitt flere steder man kan prøve seg på de gjeveste titlene er det fortsatt hard konkurranse på disse utstillingene. På SWS var det deltakere fra 9 forskjellige land, og selv traff jeg folk fra Norge, Sverige, Finland, Danmark, Sveits og Italia.

Så det er ikke uten grunn at jeg er stolt over lille Kiitos. Jeg er også veldig takknemlig og glad for at Jarle og Renate stiller henne ut, og for at Magda fikk møte vakre Cowboy slik at vi fikk til så vakre kattunger. smiley Her må jeg også takke Tiina og Pasi – kiitos smiley

Neste utstilling for vår del er i Östersund og der håper jeg at Karma også kan få en gjev tittel, nemlig Supreme Champion. Deretter blir det KKMN i Trondheim. Vi gleder oss allerede smiley