Luukas som bor hos Carola og S*Snow Buddies-kattene ser sånn ut nå. Han er virkelig en katt som har overrasket meg. Greit nok at jeg håpte han skulle bli fin, men han har jo blitt en fantastisk kjekk katt! Carola har noen spennende framtidsplaner for ham, og han har mange vakre damer som står i kø for å få date ham. Jeg er spent på hvilke planer som forblir drømmer og hvilke som blir virkelighet.

Matti har hatt en jevnere utvikling og vært flott hele tiden. Jeg elsker alt ved ham, men gleder meg veldig til han bytter pels og får voksenpelsen sin. Matti har ikke så mange damer på sin frierliste, og det er greit siden pappa og flere halvsøsken er i avl i Norge. Han tar imot friere, men da med damer som jeg selv kan tenke meg et avkom fra. Han er jo i slekt med mine så han blir ikke fertil lenge her hos meg. Foreløpig forstår han ikke et kvekk av det med damer og frierier. Kitty Purry har hatt løpetid og han syns hun bare var morsom å leke med. Vel vel, den tiden kommer vel fort nok. Jeg både gleder og gruer meg.