Meningen var å kutte ut alle avlsplanene for en periode, men det ble (heldigvis) ikke sånn. Jeg hadde lovet Carola et avkom etter Magda, og når Magda fikk løpetid så ble det bestemt at hun skulle reise nedover til S*Snow Buddies så snart vi fikk ordna skyss.

Planen for Magda var egentlig å møte vakre Iceman, men vi bestemte oss for å la henne møte Danny Boy istedenfor. Iceman er pappa til Danny Boy, og mammaen er en av mine drømmekatter (IC FIN*Lumikissan ZentraaliSantra) så det var et helt greit bytte for min del. Den eneste “feilen” Danny Boy har er at han ikke har hvitt men det er bare fordi jeg er så glad i katter med litt hvitt på seg så jeg hadde håpet at to foreldre med hvitt kunne doble sjansene for avkom med hvitt smiley
Nå setter jeg min lit til Magda smiley

Magda hadde ikke løpetid når hun reiste til Carola så jeg er litt spent på hva som kommer til å skje. Magda er blyg, og kan godt reagere med å lukke seg inn i sin egen lille “boble” der løpetid ikke eksisterer siden hun er på en fremmed plass. Det gjorde hun når hun var i Finland sammen med Marlon Brando. Når hun reiste til Cowboy og når hun møtte Harry hadde hun løpetid så da var det ingen problem.

Som det går fram av bildene ser ikke Magda særlig hyggelig ut, og det kommer av at hun er blyg og ikke sur som mange tror. I følge Carola er hun mer imøtekommende og kosete nå enn når hun kom, så jeg håper det tyder på begynnende løpetid.

Vi håper et fargerikt kull. Danny Boy er sølvspottet. Han bærer solid, og han bærer dillusjon. Magda er solid skilpadde. Hun bærer både spottet og klassisk tabby mønster. Jeg vet ikke om hun bærer dillusjon så det blir spennende. I tillegg har hun hvitflekk som jeg håper hun kan gi videre til mange avkom. Gjerne alle smiley

Det gir tilsammen veldig mange fargemuligheter smiley

I tillegg til dette kullet vil det komme et kull mellom Kitty Purry og Matti når de er klare.