I går henta jeg vakre Magda hjem. Jeg og Solomon tok det som en liten ferietur. Samtidig som vi fikk unna litt papirarbeid rakk vi å oppleve litt, Besøke venner og hente Magda.

Først dro vi innom noen venner i Östersund der vi spiste god mat, drakk litt vin og prata til langt på natt. Neste dag tok vi turen til Sundsvall for noen ærender og litt shopping og derfra dro vi til Stockholm der vi besøkte et annet vennepar.

I Stockholm delte vi på oss siden vi har forskjellige interesser. Mens Solomon ville bruke dagen til shopping dro jeg på sightseeing i Gamla Stan. Det var en nydelig varm og solrik dag, og det er alltid koselig å se seg rundt på nye steder og få nye inntrykk.

På kvelden kom vi endelig fram til Fagersta og Carola. Vi har hatt kontakt i mange år, men dette er faktisk første gang vi møtes. Det var kjempekoselig. Carola hadde ordnet “fika”, så vi fikk kaffe/kaker og fikk prata sammen noen timer før vi måtte reise videre.

Carola eier Matti sin bror Luukas og det var kjempeartig å se ham igjen. Han har blitt stor og flott. Lik Matti på mange måter, men også veldig forskjellig. Man skulle hatt mulighet til å klone dem, for da hadde man fått en perfekt katt tror jeg smiley


Denne imponerende vakre katten heter IC FIN*Lumikissan ZentraaliSantra. Hun er en av mine store favoritter og sorgen var stor når Carola bestemte seg for å kastrere henne uten at jeg hadde fått kloa i et av hennes avkom. Men hun er mamma til Danny Boy som Magda er parret med, og da er det bare å håpe at det kommer en liten Santra-kopi til megsmiley Santra er en utrolig sosial og snill katt. Hun malte og kosa hele tiden, og så snart jeg snakka til henne slang hun halen i været og gjorde seg til for å få kos. En herlig katt.

Jeg fikk også møte Danny Boy sin pappa, men tok ikke bilde av ham. Carola har så mange vakre katter, så inntrykkene ble mange.

Selvsagt møtte jeg den vordende pappa Danny Boy også. En flott og vakker tøff gutt som var sosial og kosete. Super pels og mammas hode. Vakker smiley

Her er lille Magda-tullejenta mi hjemme hos Carola. Hun er ikke glad i fremmede mennesker, men etter halvannen måned godtok hun Carola. Nå er hun hjemme og da vil hun ha både oppmerksomhet og kos. Hun er ikke glad i Solomon. Han er for stor og mandig + lager for masse lyd. Det er jeg – og kun jeg – som er hennes menneske. Magda er litt sær sånn. Jeg er utrolig glad for å ha henne hjemme igjen og er spent på hva som gjemmer seg i den lille magen hennes.
Tusen takk Carola. For hjelpen, samarbeidet, støtten og alle gode samtaler. Du er et funn smiley