I helgen var det utstilling i Harstad og der møtte Marie/Marius opp med (N)Solstorms King of Hearts mens Heidi/Ida hadde med seg søsteren hans (N)Solstorms Queen of Charm.

Sommerens HÅLKA-utstilling har vært “min” utstilling i mange mange år. Dette er første gang jeg ikke har fått vært med siden jeg flytta nordover for mange år siden og det kjentes rart og tomt å ikke være til stede. Derfor var det artig og spennende å kunne følge disse to kattene + Marie/Marius sin første utstilling.

Tusen takk for alle oppdateringene Marie, Marius og Heidi! smiley

Helgens resultater ble over all forventning. Hearts slo til med både Ex.1, NOM, BIS og Beste klubbkatt som ungdyr på lørdag. På Søndag gikk han i voksen klasse, og som voksen er han jo enda litt “baby” i uttrykket. Man blir bare en dag eldre fra lørdag til søndag, selv om utstillingsreglementet sier noe annet smiley Men han fikk knallkritikk på søndag også. “Elephant siberian baby”, og CAC ble søndagens bedømming smiley

Charm fikk Ex.1 og BIV på lørdag. På søndagen fikk hun sitt første CAC, BIV, NOM og en stemme i panel. Det er litt ekstra spennende å selge katter til avl, og Heidi ønsket seg en fin katt. Derfor er det ekstra artig at den lille sjarmkatten gjorde det så bra, og NOM + stemme i voksen klasse på 10-måndedersdagen syns jeg er kjempeartig!

Marie og Marius har ikke vært på uststilling før, men har kosa seg stort i helgen. Og det er klart, å starte med å gjøre rent bord skader jo ikke. Nå er utstillingsinteressen tent og jeg håper vi møtes på utstilling om noen måneder smiley