Her er de to guttene fra Game of Thrones. De er veldig aktive for tiden og klatrer både opp i sofaen og andre steder de kommer til. De er fantastisk herlige. De er allerede husreine og har begynt så smått og spise. Jeg gir dem kyllinghjerter hver dag og det går ned på høykant.

(N)Solstorms Tormund Giantsbane er en virkelig flott gutt som smelter mange hjerter på sin vei. For de som har sett Game of Thrones håper jeg navnet er en selvfølge. For andre kan jeg fortelle at Tormund er en stor sterk mann med masse rødt hår og skjegg, og at skuespilleren som spiller ham er norsk. Tormund er veldig glad i min strikkepose og garnnøster. Han er til salgs.

Khal Drogo er også en skjønn gutt. Han er litt mindre enn Tormund. Khal Drogo er en veldig vakker og mørk mann i Game of Thrones. En skikkelig “hunk”. Så han var også veldig selvfølgelig når jeg fikk en så vakker og tøff kattegutt. Khal Drogo skal flytte til en veldig god venninne, og jeg er sååå glad for ham. Han kommer til å bli veldig bortskjemt, og han kommer til å bli stilt ut litt. Vinn vinn vinn smiley