I dag er disse små trollene 6 uker og det er full fart på dem. De ser jo så søte og skjønne ut alle sammen, men egentlig er de noen store ramper smiley

Her ligger de tre “blåingene” sammen i sofaen. Jenta til venstre (Bayangi) skal til avl/utstilling til en venn som allerede har en (N)Solstorms-katt. Den blå/hvite gutten (Bakoko) skal reise helt til Australia der han skal bli avlsgutt. Og den blå helt til høyre (Bakossi) skal bli nordlending og leve et fritt liv som kosekatt.


Her er jenta som skal bo hjemme hos meg sammen med broren sin. Jenta som jeg skal beholde skal jeg kalle “Saga” på hjemmebane, men på stamtavla heter hun (N)Solstorms Bali Chamba. Chamba er stammen mannen min tilhører smiley


(N)Solstorms Bayangi heter denne vakre jenta. Bayangi er en stamme som hører hjemme i Mamfe i Kamerun.

(N)Solstorms Bali Chamba, aka Saga


(N)Solstorms Bakoko er en gutt jeg er veldig stolt av. Egentlig må jeg si det samme om hele kullet. Jeg tror det er et av de fineste kullene jeg har hatt og jeg er spent på hvordan de blir som voksne. En oppdretter i Australia har bestemt seg for å kjøpe ham og det er jeg veldig glad for! Det er viktig for rasen at vi sprer genene så lille Bakoko vil bli et viktig bidrag til rasen.


Sist men ikke minst (N)Solstorms Bakossi. Bakossi er også utrolig vakker. Han skal bo på en liten øy i nordland der han skal få være kastrert utekatt og kosebamse. Med andre ord får han et purrfect katteliv.


Mamma heter CH (N)Solstorms Kitty Purry og pappa heter (N)Solstorms Moi Moi Matti. Her har mamma åpnet melkebaren på vid vegg