Jeg har fått bilder av 5 av søskenene fra King and Queen of-kullet og de er så fine alle sammen. King of Summer har jeg dessverre ikke fått nye bilder av.

Her er (N)Solstorms King of The Night. En stilig svart herremann som er høyt elsket av sin familie. Han har to helt egne gutter å kose med + matmor og matfar. Han er virkelig en heldiggris. Dette er selvsagt vakre CH (N)Solstorms King of Hearts. Han bor i Harstad hos forvert og er høyt elsket! Marie og Marius har hatt han med seg på noen utstillinger og han har gjort det veldig bra! De er så stolte av ham, og går jo nesten i spagaten når de får så mange go’ord fra dommerne som de gjør både for utseendet, temperamentet og stellet. De er perfekte for hverandre. Hearts har noen damer som venter på å få date ham, men må ta en hjertetest først. Deretter skal han få merke voksenlivets gleder og da er jeg spent på om han blir alt for opptatt av damer, eller om han fortsetter å oppføre seg bra. Jeg krysser fingrene for det beste.

Da jeg fikk dette bildet av (N)Solstorms King of Karma skvatt jeg! Han er fantastisk vakker!! Mye vakrere enn jeg visste. Karma bor i et kosekatthjem og eieren er veldig glad i ham. I tillegg til å være vakker, er han en stor kosegutt, og det er jo det aller viktigste.
(N)Solstorms Queen of Taiga bor også i et kosekatthjem sammen med Anne Grete som elsker henne veldig høyt. De to har blitt et radarpar og er sammen i tykt og tynt. Anne Grete jobber på gamlehjem og Taiga har også fått jobb der som gledesspreder og pleieassistent. Det rører hjertet mitt dypt.
(N)Solstorms Queen of Charm bor hos Heidi med stort og smått hos NO*Sjarmkatten katteri. Hun sjefer over en herlig ungjente, flere katter og tre hunder i tillegg til matmor og matfar. Charm har også vært på utstilling og gjort det bra. Nå planlegger matmor kull, og det er sjarmøren fremst i bildet som er tiltenkt den sjarmerende damen når han blir gammel nok. Det blir spennende!