I dag var jeg heldig å få besøk av to gode venner fra Östersund. Patrick og Lena er begge oppdrettere. Patrick har hatt oppdrett av flere raser, mens Lena har oppdrett av Sibir og Neva Masquerade. I tillegg har begge hatt oppdrett av hund. Det var så koselig å kunne sitte noen timer å diskutere katt, standard, rasers utvikling, ekstremavl, testing av sykdommer, og andre ting som vi oppdrettere er opptatt av. Det savner jeg etter at jeg har flyttet fra Nord-Norge der jeg hadde mange gode nære oppdrettervenner med ulike raser.

Patrick er også veterinær, så han fikset vaksinasjon og chip på ungene. De minste er jo 8 uker og de eldste 11, så det er på tide. Tusen takk for den tjenesten Patrick!! smiley

Bakoko var først ut til å få vaksine. Lena holdt og fikk perforert låret sitt litt. De syns ikke det var så fryktelig koselig å bli stukket i.

Bali Chamba, aka Saga fant mye å leke med blant papirer, sprøyter og vaksineglass.
Etter å ha fått to stikk i nakken syns kattungene at det var godt med litt trøst. Oldemor Karma trøster lille Bakossi.
Det føles rart at de små snart skal flytte, men sånn er livet som oppdretter. Heldigvis føler jeg meg trygg på at de kommer til fine og gode hjem, og at de vil bli høyt elsket. Bali Chamba blir hjemme og Bakoko skal få være hjemme noen måneder i påvente av at alle vaksiner og papirer blir klart. Han skal nemlig reise veldig langt.