Da virker det som kabalen er lagt for Æ og Å-kullene. De har alle sammen fått nye hjem og nå venter vi bare på at de skal bli gamle nok for flytt + få siste vaksine og helseattest

Khal Drogo skal flytte til Synnøve. Hun har siameser, orinentaler, devon rex, spynx og nå trenger hun en hårete sjef. Jeg håper Khal Drogo takler all drama som kat IV-katter kan diske opp med, og at han finner sin plass både på fanget og i huset.

Bakossi skal flytte til en øy der det bor noen få katter fra før, og der fertile katter ikke er lov. snakk om himmelrike!
Bayangi skal flytte til en oppdretter der det bor en del skogkatter og et par sibirer. Hun skal til avl og utstilling og det blir spennende å følge hennes fremtid.


Tormund har arvet en hel gård!! Han skal bo i landlige omgivelser i Møre og Romsdal. Jeg er kjempeglad for hans del!

Bakoko skal til et katteri i Australia!! Han må være hjemme noen mnd først og jeg skal stille ham litt. Spennende spennende!!

Bali Chamba blir hjemme. Jeg klarer ikke å motstå sånne padder 🙂 Bali Chamba skal hete Saga hjemme. Hun blir boende hjemme hos meg og jeg er kjempespent på vår fremtid sammen