Karma, som er på bildet, har egentlig ikke så mye med dette blogginnlegget å gjøre. Men jeg tok bildet i dag og det skader jo ikke å vise henne fram?

Denne helgen har det vært verdensvinner-show i Holland, og katte-eliten har vært der for å jakte på den gjeve tittelen WW (world winner) eller verdensvinner. Mitt katteri var representert med vakre Kiitos (SW (N)Solstorms Kiitos Tiina) som vant som kattunge på Scandinavian winner show og dermed har rett til å bære den nesten like gjeve tittelen SW.

Kiitos har blitt en ung dame nå, og som ung voksen er det vanskelig å nå opp. Det gjorde hun heller ikke. Hun fikk certet sitt, men der var det stopp.

Men det ble tre andre sibirkatter som gikk til topps. Fertil og kastrat hunnkatt var sibirer, og det samme var fertil hannkatt. I tillegg var flere nominert. Gratulerer så masse til dere alle! smiley

Neste år er WWS i Tampere i Finland og kanskje vi satser på å reise da?

For å avrunde innlegget der det begynte, nemlig med Karma på bildet over, så skal vi på utstilling neste helg. Da skal hun og Matti være med på Solkattens utstilling i Skelefteå og vi gleder oss stort. Karma jakter på de to siste certene til Supreme Champion-tittelen, mens Matti egentlig ikke jakter på noen ting. Han skal overleveres til Heidi som tilbyr ham en kjærlighetsferie med Shadow. Deretter blir han kastrert og skal leve livets glade dager hos mamma og pappa. Det blir både sårt og godt at han reiser.