Veien til Supreme Champion er lang! Noen oppdrettere stiller masse, har mange katter, og får mange SC. Jeg er ikke en av dem. Karma er den andre avelskatten min som blir SC, og den andre (N)Solstorms-katten som får den gjeve tittelen.

I juni 2010 stilte Karma første gang på utstilling. Det var på Polarkatten. Siden den gang har hun vært både i Oslo, Harstad, Värmland, Trondheim og Piteå + noen steder til.

Hun har noen ex.2 (andreplass), men stort sett har hun kommet godt ut av konkurransen og ha flere BIV og NOM med seg i bagasjen.

Karma er en spesiell jente for meg og for mitt oppdrett. Hun er datter av IC (N)CarilloCat Lucky Day og SC FIN*Amante’s King of Taiga. Lucky Day kalte vi for Summer, og hun døde av nyresvikt når Karma og hennes to søstre bare var 9 uker gamle. Sannsynligvis hadde hun tygd på en giftig plante jeg hadde i stua. Karma og søstrene var jo alt for unge til å bli foreldreløs. De hadde behov for kos, pupping og stell enda noen uker, og den jobben tok snille pappa Taiga. Jeg glemmer aldri hvordan de tre jentene lå å patta på Taiga. Han bare kosa seg!

Karma skulle egentlig selges til Scotland, men når jeg mista mammaen så tragisk klarte jeg ikke å selge henne. Da gikk jeg tilbake på avtalen med kjøperen og beholdt henne hjemme. Heldigvis viste kjøperen stor forståelse. Karma fikk “of Summer” med i navnet sitt, og hennes første kull ble “Sommer-kullet” til ære for mamma “Summer”.

Karma er mamma til “Summer”-kullet, “Hunger Games”-kullet, “Russian Fairytales”-kullet og “Taiga-kullet”. Jeg har to katter i avl etter henne og det er Magda og Hearts. I tillegg ble Baba Yaga, Primrose og Charm solgt til avl. Karma er mamma til Magda og Hearts, mormor til Matti og oldemor til Saga. Hun har virkelig lagt grunnsteinen for mitt oppdrett og jeg elsker henne.

Nå får vi se hvor veien går videre. Karma fikk suprelorin-chip etter siste kullet. Hvis den går ut i løpet av relativt kort tid vil hun få et femte og siste kull, ellers blir hun kastrert og bo her som sjef, supermamma, supervisor, politioverbetjent og dronning.

Takk Karmasmiley