Solkattens utstilling var koselig. Det var i en hall jeg har vært før. Sentralt og enkelt tilgjengelig. Bakdelen var at det var fryktelig dyrt å parkere overalt, men det løste seg med litt kreativ tenkning smiley

Jeg hadde gleda meg enormt til denne utstillingen fordi jeg skulle få være sammen med en av mine beste venner igjen. Synnøve og jeg har hengt sammen i massevis av år. Jeg møtte henne første gang på nett – den tiden det fantes internettfora for katt. Første gang vi møttes irl var på Trønderkattens utstilling. Da kom hun med en illsint devon rex, mens jeg stilte min birma Ninja. Aino er ei anna kattedame jeg så fram til å møte. Vi har ikke møtt hverandre på mange år, og det var greit å kunne møtes face to face og snakke ut og skvære opp om gamle uenigheter smiley

I tillegg til at jeg så fram til å møte venner kunne Karma bli Supreme Champion og det var et mål jeg hadde satt meg en tid tilbake. Hun er en flott katt som fortjener tittelen, og jeg er kjempeglad for at vi kom i mål!

Og så fikk jeg reise på tur sammen med kjæresten min, og det er også veldig koselig smiley

Vi bodde ikke på Scandic hotell der utstillinga var, men Best Western. Det var 5 minutter unna hallen. Helt greit. Solkatten hadde en policy på at vi som ikke hadde nominerte katter fikk forlate utstillingen etter at grunnbedømmingen var ferdig. Det var utrolig deilig for ellers hadde jeg nok vært veldig sliten og trøtt når vi skulle kjøre hjem på søndag.

Matti og Khal Drogo ble ikke med hjem etter utstillingen. De dro videre til Borkenes og Sortland der de skal få nye eiere begge to. Det føles rart, men jeg vet at de begge to får supre liv og det er jeg veldig glad for.

Her er noen bilder fra utstillingen. Ikke mye sibir, men en skjelden gang kan vel også andre raser få plass her i bloggen? smiley

Først ute er en katt av rasen Thai og det er første gang jeg ser en katt av denne rasen. Thai er en rase som egentlig representerer den gamle typen siameser. Siameser har blitt avlet fram til å bli veldig “ekstreme”; store ører, langt hode, elegant kropp. Jeg har ei venninne som kaller dem “pinnedyr”, og det henspeiler på at de skal være lange, tynne og høybeinte. Vel, thaien ser mer ut som en masket huskatt enn en moderne siameser så her er forskjellene store, og jeg er kjempeglad for at den har blitt godkjent som egen rase.


Dette er Kala som er en eldre og ekstremt glad devon rex. Det er Synnøve sin katt, og er dermed en av Khal Drogo sine nye samboere. Kala konkurrerte om cert med en annen devon og vant dessverre ikke hverken lørdag eller søndag. Hun ble beste veteran på søndag, noe som var et lite plaster på såret.


Her er en hvit blåøyd devon rex. Før i tiden ønsket jeg meg en hvit oddeyed devon, men nå som jeg har blitt mer kjent med rasen vet jeg at dette ikke er en rase for meg. Men tøffe er de.


Det var halloween-tema på utstillingen og mange hadde med burpynt som passet til temaet. Dette var noe av Aino sitt bidrag og jeg syns den var kjempetøff. Mange hadde også kledt seg ut. Artig smiley


Dette er også en av Khal drogo sine nye venner. Dina er en orientalsk korthår og eies også av Synnøve. Dina ble Internasjonal Champion på utstillingen


Dette er en hvit siameser. Jeg har ikke sett så mange av dem på utstilling. Jeg vet ikke om de er uvanlige, men for meg var det en spennende katt. Han var 7.5 år og stilte som veteran i kategori IV i konkurranse med Synnøve sin Kala og en devon til. På lørdag vant denne, men på søndag var det Kala som vant


Mor og datter fra Nordmøre kom også. De stilte Devon Rex og Burmeser og hadde som vanlig masse flotte resultater med seg hjem

Dette er en av Aino sine katter. Hun ble Internasjonal Champion. Aino hadde også med seg et ungdyr som jeg ikke fikk tatt bilde av. Hun ble BIS på søndag.


Så var det meg og Karma da. Min kjære “gamle” dronning som har klatret til topps. Jeg er så stolt og glad. Jeg stilte Matti bare på lørdag, og han fikk flotte kritikker. Siden han skal kastreres og ikke har sjangs på noen tittel gadd jeg ikke å stille ham på søndag. Da fikk han heller kose seg på hotellet sammen med kattungene.


Til slutt et bilde av lille Saga som var med for treningens skyld. Hun fikk være på hotellet og det var helt greit syns hun. Senga var god å ligge i smiley

Neste utstilling for oss blir på nyåret. Da satser jeg på å stille Saga og Bakoko, og muligens Kitty Purry