Pelle bor hos en god venninne som jeg har kjent i ca. 15 år. Vi chatter mye på Messenger, og snakker om alt og ingenting. En dag var Synnøve “uheldig” å kalle Khal Drogo for Pelle siden han har samme farger som Pelle Politibil. Jeg syns det var kjempesøtt så jeg insisterte øyeblikkelig på å alltid kalle ham Pelle når jeg snakket om ham. Så selv om hun egentlig ikke hadde tenkt å bruke det navnet på ham, ble det etterhvert daglignavnet hans likevel smiley

Pelle har nå bodd sammen med Synnøve og kattene hennes litt over en uke. Han bor sammen med Sphynx, Orientaler, Siameser og Devon Rex. Bilde nedenfor er fra første møte med de to spynxene i huset, og da var han tydeligvis veldig usikker. Lille Pelle prøver å gjøre seg så stor han kan stakkar. Som ei skrev på facebook var han nok sjenert siden de andre guttene var så nakne….


Men Pelle fant seg fort til rette. Synnøve sier han er trygg og nysgjerrig. Han snakker mye og går i hælene hennes hele tiden. Og han er veldig “hjelpsom” når hun skal gjøre husarbeid. Han begynner å finne sin plass i flokken, leker med alle og bryr seg ikke om han får kjeft av de andre kattene. Han elsker Synnøve. Hun fortalte at hun hadde sovet i mange timer, og hver gang hun våknet lå han ved siden av henne – foruten om en gang, da lå han under hodeputa hennes. Han er trygg og god og viser henne en tillit som hun syns er rørende.


Synnøve sammen med lille Pelle og en litt større Sphynx. Bosse kanskje? Det var vanskelig å strikke sier Synnøve, men jeg tror de involverte var fornøyd med situasjonen alt i alt smiley


Tusen takk for at du gir ham et så godt og kjærlig hjem Synnøve. Håper han oppfyller alle dine ønsker etterhvert. Du er en knupp