Emil reiste til sitt nye hjem på lørdag. Jeg møtte matmor og “lillmatte” på morgenen. De ville kjøre tidlig for lille Emil og hans familie hadde en lang kjøretur hjem. Mona forteller at han skrek et stykke av veien, men etter en time la han seg ned til å sove.

Når han kom hjem fikk han utforske huset og matmor var litt overrasket over alle de rare lydene han laga. Første natta sov han alene i stua og det gikk greit. Det som blei litt utfordrende var når matmor endelig sto opp og skulle dusje. Hun stengte jo dusjdøra og dermed stengte hun ham ute! Sånt liker ikke sosiale smågutter som vil være med matmor på alt! Grøss og gru!! smiley

I dag fikk jeg dette bildet fra Matmor. Nå skal visstnok lillegutt ligge i fanget hele tiden. Ser ut som han koser seg smiley

Tusen takk for oppdateringene Mona m/familie smiley