Nå håper jeg at disse to blir parret i månedsskiftet November/Desember.
Den søte jenta heter (N)Solstorms Ashoka Tano, og den kjekke mannen er (N)CarilloCat May Defender. Vi skal ta noen tester av dem først, og hvis alt stemmer skal de få møtes så fort Ashoka løper.

Ashoka bor i forhjem utenfor Oslo, så det blir ekstra utfordrende for meg som oppdretter… Men Linda som har Ashoka er en dreven oppdretter selv om hun har lagt ned (tatt pause?) så det går nok helt fint. Det største problemet er nok at jeg ikke får sett de små så ofte jeg vil.

Jeg er på utkikk etter forvert til en gutt fra dette kullet, så hvis noen er fristet til å være forvert for en sibirgutt er det bare å gi meg et hint. Fargeutfallene kan bli mange, men mitt ønske er at det skal komme en fin gutt med hvitflekk som mamma.