Noen vil ha kull, og når man spør hvorfor er svaret at det er “koselig med kattunger”. Joda, det kan være koselig med kattunger, men jeg har tatt hjem 2 kull med kattunger pga at forvert har syntes at de er litt i overkant for mye å hanskes med. I tillegg er det IKKE koselig hvis kattunger dør, og det skjer ganske ofte. En gang hadde jeg 2 x keisersnitt på en mnd. Stor takk til dyrlege Vibeke som kjente meg og kunne være samarbeidsvillig med regningen den gang smiley Jeg har nå drevet avl siden 2005 og har hatt opp- og nedturer. Mitt første virkelige prosjekt startet nok med Karma som ble født i mars 2010. I hennes linje har jeg nå en katt med både mor og far som er (N)Solstorms. Selvfølgelig er det mange andre katter innblandet, og mange og takke, men i denne posten setter jeg fokus på meg selv smiley

(N)Solstorms Bali Chamba er 4de generasjon (N)Solstorms i to ledd og jeg er sååååå stolt av henne smiley

CH (N)Solstorms Kitty Purry er datter av Bella Notte som bodde hos forvert Nina. Pappa til Kitty Purry ble kjøpt fra S*Lubov Sibiri. En vakker svart /hvit hanne smiley
Dette er mor til Kitty Purry og hun heter (N)Solstorms Bella Notte. Far til Bella Notte bodde hos Rachel og mor bodde hos Julie. Mor til Bella Notte er (N)Gaupekatten’s Frøken Norge

Dette er Bårr i Bekkmørtna som er pappa til Bella Notte. Han er etter S*Ja Znaju Cherryblossom Snowstorm og FIN*Lumikissan X-Cellent

Nå er vi på andre delen av stamtavla. Dette er Matti som er far til Bali Chamba. Hans mor heter IC (N)Solstorms Magda – min Midtsommernattsdrøm JW, og pappa er IC FIN*Lumikissan Urban Cowboy
Magda, min drømmekatt er farmor. Hun heter IC (N)Solstorms Magda – min Midtsommernattsdrøm JW. Hennes pappa heter IC FIN*Lumikissan X-Cellent

Min eldste avlskatt er Karma. Hun heter pr dags dato SC (N)Solstorms Instant Karma of Summer. Mamma er IC (N)CarilloCat Lucky Day (aka Summer) og pappa er IC FIN*Lumikissan X-Cellent


For å få til Bali Chamba har jeg satt fokus på gemytt, flott type, bra pels og profil. Jeg ser at mange fokuserer på et minimum av NEM i stamtavla, men der har jeg lite eller ingen fokus. For meg er helse MYE viktigere!

Karma er testet 5 ganger for HCM, Magda 3 eller 4 + blodtype. Matti er testet 1 gang for HCM, en gang for PKD, DNA-testet for PK. Alt ok

Kitty Purry er testet to ganger for HCM, Bella Notte og Bårr i Bekkmørtna er testet en gang hver. Frøken Norge som ligger bak Bella Notte ble testet ok ved 5.5 -6 års alder. Hennes andre sønn i avl – Isak – ble også testet ok ved 5 år.

Jeg har allerede avlsplanene klar for Bali Chamba, aka Saga og jeg gleder meg til (N)Solstorms fremtid. Takk til alle forverter og medarbeidere i dette prosjektet. Jeg er så glad for lille Saga smiley