Instant Karma of Summer, aka Karma er grunnstammen i mitt oppdrett. Hennes pappa het SC FIN*Amante’s King of Taiga som var importert fra Finland og oppdretter Merja Tolonen. Mamma var IC (N)CarilloCat Lucky Day som var kjøpt fra Kari Granaas Hansen i Norge.

At Karma skulle få så stor plass i mitt oppdrett ante jeg ikke når hun ble født. Men fra hennes første kull beholdt jeg Magda – min Midtsommernattsdrøm, aka Magda, og da var vi i gang. Magda er en vakker jente som har slått godt fra seg på utstilling. Hun har blitt IC og JW. Hun mangler nå bare to cert til GIC og en BIV til DVM. Det må vi prøve å få til smiley

Karma har fått flere kull. Fra hennes andre kull gikk Primrose til avl i Sverige, og fra hennes tredje gikk Baba Yaga til avl i Sverige. Fra hennes siste kull beholdt jeg King of Hearts og Queen of Charm gikk til avl hos Heidi Rogn-Sørensen og NO*Sjarmkatten. De linjene har enda ikke hatt kull, så der har vi enda til gode å se hva fremtiden vil bringe.

Men Magda-linjen har gått videre. Fra Magda sitt første kull beholdt jeg Sheldor of Azeroth. Han er pappa til King of Hearts og Queen of Charm. Han ble også pappa til Kitty Purry sitt første kull, og fra det gikk Feeling Blue til avl hos Patrick Ragnarsson i Sverige. Fra Magda sitt andre kull beholdt jeg Moi Moi Matti. Kiitos Tiina gikk til avl hos Jarle og Renate Viken og NO*Fredtun. Lumiukko Luukas gikk til avl hos Carola Mård og S*Snow Buddies. Kiitos gikk hen og ble SW 2017 i kattungeklassen.

Matti igjen ble pappa til Bali Chamba, aka Saga som jeg beholder hjemme. Her går Bayangi til avl hos Marika Lerin i Sverige og Bakoko skal til Sherrie Noble i Australia.

Nå er karma 7.5 år og skal pensjoneres. Hun skal få flytte sammen med sin datter fra siste kull, Queen of Taiga, som er oppkalt etter Karma sin pappa. Karma skal bo hos Anne Grete og hennes sønn, og hun skal få bli utekatt. Det er en drøm jeg har hatt for Karma siden jeg så hvor lykkelig hun var når hun stakk av den gangen vi flyttet sørover. Hun jumpet rundt i gresset som en kanin, men med den lange halen rett opp.

Tusen takk Karma for alt du har gjort for meg, og alt du har betydd for mitt og andres oppdrett. Du er en stjerne smiley