Jeg har masa litt på forvert Linda om å få nye bilder av Ashoka, og i dag dukka disse opp. Ashoka har hatt en litt tøff start på livet stakkar. Dessverre flytta hun flere ganger før hun til slutt fant seg til rette sammen med Linda m/familie. Der bor hun sammen med en gjeng devon rex og en huskatt.
Ashoka er et fyrverkeri av farger og stamtavla hennes samler alle de linjene jeg har avla på som ikke er i Saga. Derfor er de spennende for meg å beholde i oppdrettet mitt. Jeg er så glad og takknemlig for at vi nå er nesten klar for at Ashoka skal parres og få sitt første kull. Hun er nå testet negativt for to arvelige sykdommer (HCM og PK) og negativ for genet som gir maske/Neva Masquerade (cs-genet). Planen er at hun skal møte en stor og flott sølvgutt fra Østlandet, men han må også HCM-testes først.
Tusen takk Linda og co for at dere tar så godt vare på lillemor, for at dere elsker henne og er så snill og god mot henne. Og for at dere er tålmodig med en vinglete oppdretter smiley