Til helga skal jeg sørover i Sverige for å hente denne skjønnheten. Hun er en vakker ung frøken som jeg gleder meg utrolig til å få se irl! smiley

Hope har jeg kjøpt fordi jeg trenger nye linjer inn i oppdrettet, og når jeg var så heldig å bli kontaktet av noen som ville være forvert så hadde jeg også plass til en ny katt.

For meg er det viktig at jeg ikke har for mange katter hjemme. Jeg skal ha tid til å gi alle den oppmerksomheten de trenger, og jeg ønsker ikke å ha stress og stort smittepress hjemme. Derfor bruker jeg forverter. Helst setter jeg hanner på for, men denne gangen valgte jeg å kjøpe inn en hunnkatt.

Vanligvis krever jeg ikke at forvertene stiller ut katten, men jeg syns så klart det er veldig morsomt hvis de gjør det. Når jeg kjøper inn katter fra andre sitt oppdrett syns jeg at de bør stille katten litt, så derfor var det et stort pluss at denne forverten ønsket seg en utstillingskatt.

Hope har veldig mange flotte katter i sin stamtavle, og hun ser veldig lovende ut på bildene. Jeg elsker hennes øreplassering, profil og ikke minst uttrykket. Jeg tror også pelsen blir knallbra!

Tusen takk Kerstin for tilliten og Maria for tjenesten du gjør for meg smiley