Å eksportere er artig, nyttig og bra for rasen syns jeg. Jeg har eksportert noen ganger før og syns det er veldig fint å få lov til å gjøre det igjen.

Bakoko skal til Sherrie Noble i Australia og Australia er vel ett av de strengeste landene å importere til. Derfor må Bakoko gjennom litt før han får lov å reise, men heldigvis får han bo her hjemme mens han venter og slipper å sitte i karantene.

Fra før av har Bakoko fått vaksiner, chip, helseattest og pass. Nå som han har blitt 3 mnd må ha få rabiesvaksine og så er det titertest om en mnd. Deretter er det 6 mnd ventetid før han er reiseklar hvis titrene er ok.

Bakoko er en snill og grei ramp som det bare er koselig å ha hjemme. Når han skal reise så langt er det ekstra fint at han får vokse og bli tryggere på seg selv. Jeg skal stille ham ut litt, og er jeg heldig rekker han å bli pappa også før han reiser.

Bildene er fra dagens møte med dyrlegen. Hun var super med ham og han syns hun var helt ok også. Nå er han sliten etter en lang tur og sover godt.