I helgen har vi vært på langtur. Vi har kjørt 160 mil og ca 20 timer!

Vi hadde tre ærender vi skulle gjøre i helga; hente vakre Hope, levere søte Bayangi/Daisy og så skulle Magda på date.

Først dro vi til Norrköping der Kerstin Lönnqvist bor. Hun har et oppdrett som heter S*AceroRamos. Jeg visste ikke mye om Kerstin fra før, men ei som heter Elisabeth anbefalte hennes kull. Og når jeg begynte å se på hjemmesiden og på Facebook skjønte jeg fort at dette var rett.

Kerstin har en fantastisk vakker hannkatt som heter S*Lubov Sibiri Petrov Nazarov og jeg tenkte at han MÅ jeg ha en katt etter. Dessverre var det ingen kull etter ham å finne på hjemmesiden, men når jeg sjekket stamtavlen til det kullet som var tilgjengelig var han jo farfar! smiley I tillegg hadde kullet en mor med en spennende stamtavle som bringer helt nye linjer til mitt oppdrett. Joda, dette var absolutt interessant.

Jeg tok kontakt med Kerstin og hun var villig til å selge meg en jente fra kullet til avl og utstilling. Valget sto mellom to jenter, men til slutt ble det Hope som skulle komme til oss. Jeg skriver “oss”, for hun skal bo hos forvert i Værdal.

Vi blei litt plaga på turen, så vi kom først fram klokken 24 om natta (beklager igjen Kerstin!). Der ble vi møtte av ei litt trøtt Kerstin og en flokk vakre katter! smiley

Her er en selfie fra første møtet mellom meg og Hope. Hun lå å sov på en stol under bordet, så etter en lang leteaksjon fant jeg henne liggende rett ved siden av meg.


Hope ligger på fanget til oppdretter Kerstin. Hun er super og jeg er helt betatt av henne. Hun har en av de beste pelsene jeg har vært borti, supre ører, profil og uttrykk. Hun kommer til å bli en viktig katt i mitt videre avlsarbeid.


Lille Hope følger i andre (N)Solstorms-katter sine fotspor. Hun har helt plutselig fått en liten hvit locket under magen. I tillegg har hun noen hvite tær. Jeg vet, det er min skyld. Jeg ønsker meg jo hele tiden hvitt, men det hadde vært fint om de kunne by på litt mer når de først skal ha hvitflekk smiley


Vi overnattet hos Kerstin og Conny, og vi ble innkvartert i bobilen deres. Jeg elsker å sove i bobil og campingvogn så jeg sov som en baby. Her er Daisy på oppdagelsesferd i bilen.


Enda et bilde av Daisy i bobilen. Hun ble så liten inni den stoooore bilen.


Magda fant seg fort til rette på soverommet inni bilen. Der fant hun et deilig teppe hun kunne ligge på.


Det er ikke alltid man får se “hele familien” til katten man kjøper, men jeg fikk hilse på flere av Hope sine familiemedlemmer. Her er et par bilder av kullbroren hennes. Han heter S*AceroRamos Bristol


Her er mamma (og broren). Mamma heter S*Magica De Vil’s Kiisa


Her er halvsøster S*AceroRamos Amelia. Det er ikke noe særlig bra bilde, og i tillegg er hun pelsløs når bildet er tatt. Men hun er en veldig flott og spennende katt. På hjemmesiden til Kerstin er det noen bilder av henne “i full skrud” smiley


Og så vakre farfar da! S*Lubov Sibiri Petrov Nazarov! Han er virkelig en stjerne og jeg elsker ham! En snill, god og mild hannkatt som jeg er stolt av å få i stamtavlen til mine fremtidige katter.


På søndag gikk turen videre til Fagersta og Carola Mård. Der hadde vi avtalt å møte Marika Lerin som skulle ha lille Bayangi/Daisy.


Hos Carola fikk vi kaffe/te og en utrolig god blåbærpai. Det var kjempekoselig å sitte sammen å prate katt. Det var også første gang jeg møtte Marika og hennes mann Olle, og det var kjempekoselig. De var godt fornøyd med sin nye lille prinsesse og oppdateringene jeg har fått fra dem sier at hun bare maler og er god og at de elsker henne allerede. Jeg er så glad!


Siste “post på programmet” var å finne en date til Magda. Sist prøvde vi med S*Snow Buddies Danny Boy My Darling, men det fungerte ikke så bra. Sist jeg var hos Carola ble jeg totalt forelsket i Uriel Colour Foot, eller Ozzy. Han er stor og sterk og er perfekt på alle måter. Jeg tror en kombinasjon med ham og Magda kan bli helt fantastisk bra.
Magda har ikke løpetid nå, men jeg håper at litt hannkattlukt og samvær med denne milde kjempen kan få henne på bedre tanker. Tusen takk Carola, jeg gleder meg sååå! smileysmiley


Vi var hjemme etter 3 på natten. Nå har vi sovet ut, og lille vakre Hope har reist videre til forvert. Det kommer en post om henne også snart, men først må jeg ha en liten høneblund.