S*AceroRamos Hope er (N)Solstorms nye tilskudd og vårt nye håp. Jeg hentet henne i helga og jeg er utrolig fornøyd med den lille skjønnheten. Jeg hadde forventninger til henne fra jeg booket henne, og utviklingen hennes gjorde bare forventningene mine større. Men jeg var likevel ikke forberedt på hvor vakker hun er i virkeligheten. Hun er en drøm som kommer til å være et viktig tilskudd til min videre avl! smiley

Hope har en av de beste pelsene jeg har vært borti og hun har en – etter mitt syn – perfekt profil. Hun har vakre ører, øreplassering og et look som sier “SIBIR” med store bokstaver. I tillegg er hun så tillitsfull og kjærlig som bare en sibirfrøken kan være. Jeg er totalt forelsket.


Et bilde av hennes fantastiske profil, den panna er til å dø for. Denne profilen og panna har jeg vært på jakt etter i mange år.


Det som er litt typisk på skogkattrasene er at små hvite “lockets” dukker opp her og der. De arves reccesivt så de dukker gjerne opp uavhengig om foreldrene har mye eller lite hvitt. Hope har en hvit flekk på magen og så har hun hvite tær. Hun er i godt selskap i (N)Solstorms-familien. Vi har flere linjer der lockets dukker opp av og til smiley


Her er til slutt et bilde av forvert Maria og lille Hope. Hun flyttet til Maria m/familie i Værdal i dag og jeg vet at hun får et godt liv der. Jeg har fått flere snaps allerede og hun eide sitt nye hus fra første sekund. I februar skal hun på sin første utstilling og jeg er spent på resultatet. Noen små tanker om fremtidig avl er tenkt og jeg gleder meg veldig til å se hva fremtiden bringer.


Tusen takk Kerstin for at jeg fikk kjøpe denne lille drømmekatten, og takk Maria for hjelpen og samarbeidet. Nå er du en del av (N)Solstorms-familien smiley