Disse bildene har jeg fått på PM, å rett og slett stjålet til bloggen.
Emil bor på Nord-Møre sammen med en herlig familie. Han blei litt plaga med ene øyet etter at han flytta så de tenkte at han skulle ta en tur til dyrlegen. Men det ville han ikke, så den dagen de skulle ringe passet han på å bli bra igjen smiley
Flytting kan være en stor påkjenning for en liten pus så det er ikke uvanlig at de reagerer litt på en eller annen måte. Det kan hende han har hatt litt tette tårekanaler og med flyttestress ble det litt mer renning av øynene, men heldigvis klarte kroppen hans å hele seg selv før det ble noe mer alvorlig og det er jo bra.

Emil elsker å være ute og tigger allerede om å få gå ut. Han er jo litt liten enda, men så lenge noen er ute sammen med ham går det greit. Når han blir stor kommer han til å få gå inn og ut som han vil. Da er det viktig at han kastreres etterhvert smiley

Tusen takk for alle oppdateringene og koselig bilder Mona smiley