Vi har planer om tre kull våren 2018:

Kull 1


De to første som skal møtes er (N)Solstorms Ashoka Tano og (N)CarilloCat May Defender. Dette kullet fødes hos forvert. Fra dette kullet tenker jeg å beholde en hannkatt og er interessert i forvert.


_____________________________________________________________________

Kull 2

(N)Solstorms Magda – min Midtsommernattsdrøm og Uriel Colour Foot skal møtes og dette kullet skal vokse opp hjemme hos meg. Fra dette kullet ønsker jeg å beholde en jente og hun skal bo hjemme hos meg.


_____________________________________________________________________

Kull 3

(N)Solstorms Kitty Purry og (N)Solstorms King of Hearts skal møtes. Jeg er ikke sikker på om Kitty Purry skal komme hjem etter parring, eller om hun skal få være hos forvert. Jeg planlegger å beholde en jente etter denne kombinasjonen, enten hos forvert eller hjemme