Da har vi kommet til 21. Desember og det er på tide å ønske God Jul. Det er lille Saga som skal få pryde denne bloggposten.

Det er bare Saga og Aussie hjemme nå. Magda er på besøk hos Uriel Colour Foot hos S*Snow Buddies og Kitty Purry er hos Anne Grete og (N)Solstorms Queen of Taiga i Harstad. Der skal hun få være en stund før hun skal møte CH (N)Solstorms King of Hearts.

I jula har vi ingen store planer, vi skal være hjemme alene. Og så skal vi reise mye på besøk til en del av flyktningene jeg jobber med. Jeg har lovet å koke grøt, og lage ribbe til noen. Det blir koselig og vi gleder osssmiley

Så da får jeg, Solomon og kattene benytte anledningen her og nå til å ønske alle venner, følgere, kattungekjøpere, store og små en riktig God Jul. Jeg er tilbake før nyttår med en oppsummering av 2017 smiley