Litt ut av det blå ble det bestemt at CH (N)Solstorms Kitty Purry skulle reise til Anne Grete og (N)Solstorms Queen of Taiga. Anne Grete mente at Taiga savnet en venn og skulle egentlig gi vår kjære Karma et godt hjem som pensjonist. Slik ble det jo dessverre ikke smiley

Kitty Purry skal møte broren til Taiga etterhvert; CH (N)Solstorms King of Hearts, og siden både han og Taiga bor i Harstad passet det bra at Kitty Purry kunne være Harstad en stund i steden for Karma.

Avtalen mellom meg og Anne Grete var ganske løs… Vi snakket om at Kitty Purry kunne være på for der, eller at kanskje en datter kunne bli på for hos dem. Men Kitty Purry, Taiga og Anne Grete ble fort venner og nå tror jeg de er uatskillelige. Kitty Purry har med andre ord flyttet inn i både hus og hjerter nordafor smiley

Så gratulerer til alle involverte med nytt hjem og nye vennskap. Og for meg er det bare å takke smiley