Bakoko, Boki, Aussie, lillegutt, guttepus – kjært barn har mange navn. Som søster Saga er han også ute på verandaen en liten tur hver dag og jeg løper etter dem med mobilen for å ta bilder. Aussie er en stor herremann og utvikler seg ikke så jevnt som søster Saga. Men han blir bedre og bedre, og jeg tror han blir en tøffing som voksen. Han er også stooooooor, og det syns jeg er artig!

Aussie er nå snart 5 mnd, og skal bo hjemme ca 5 mnd til. 2. Januar tok vi titer-test for å se om rabies-vaksinen fungerer som den skal. Fra den dagen er det nedtelling til han kan reise.

Det blir rart å levere fra seg denne gutten som jeg skal ha hjemme så lenge, men jeg er trygg på at han får et supert liv i Australia. Og jeg er veldig glad for å være med på å spre gener og på den måten hjelpe rasen.

Aussie skal ikke være med sin søster til Adelkatten i februar. Det blir første gang han skal være helt alene noen dager og det blir spennende. Aussie skal derimot stilles på Trønderkatten og i Umeå og det blir spennende.