Magda har vært på besøk hos Carola og vakre Ozzy i to mnd, og siden både jeg og Carola nå mente at vi så tegn på drektighet bestemte vi oss for at det var på tide å hente jenta mi. Jeg grua meg i det lengste for det er laaaaaaaangt å kjøre helt til Fagersta…. Men premien er jo fantastisk da smiley


Det er 577 kom en vei fra Storvallen til Fagersta. Det tar 7.5 timer å kjøre. Vi kjørte på vinterføre så da kan man kanskje legge på litt? Jeg bestilte rom på Fagersta camping, så heldigvis fikk vi (jeg) en pause i kjøringa og noen timers søvn mellom slagene.


Når vi kom til Carola søndag morgen hadde hun duka bordet med frokost og kaker. Det var så godt å starte dagen med god mat, en kopp te, katteprat og så fikk Solomon en dusj også så han slapp å høre på kjerringsnakket hele tiden. Tusen takk Carola smiley


Mens Carola diska opp gikk jeg rundt og knipsa noen bilder. Carola har MANGE vakre katter, og noen av mine all time favourites bor hos akkurat henne. Begge disse kattene er supre. Hannen til høyre er en ung gutt som jeg tror blir veldig spennende i fremtiden. Jeg håper disse to blir et par, og da blir nok ungene noe helt unikt smiley

Her er et bilde av Bravur. En vakker ung hanne på 8 mnd smiley

Dette er også en favorittkatt. Hun kalles Zantra hjemme hos Carola. Hun er en fantastisk vakker katt! Hun er kastrert, men heldigvis har hun noen avkom i avl som kan bringe hennes vakre gener videre smiley


Luukas… Han kommer fra meg. Han er sønnen til Magda, broren til Matti, onkel til Saga og Aussie. Han er en flott gutt. Litt pelsløs for tiden. Han har et supert kull i Sverige, og heldigvis går en vakker hunne videre i avl etter ham.


Sist men ikke minst – kattunger! Carola hadde mange vakre unger og jeg prøver å la være å dø. Det ene kullet holdt på å havne i vesken min hele gjengen. Tre jenter og tre gutter *sukk*. Disse jeg tok bilder av er allerede solgt, men hvis noen ønsker seg en katt har Carola flere andre til salgs smiley


Takk igjen kjære Carola for at Magda fikk møte min store kjærlighet. Takk for vennskapet, samarbeidet og den gode klemmen jeg fikk fra deg. Du har gitt meg en kjempesjanse og jeg er utrolig glad og takknemlig smiley