Da har jentene vært på sin første utstilling. Snille forvert Maria tok dem med seg helt til Dal! Første dagen konkurrerte jentene mot hverandre. Den dagen var de hos Rolf Voeringer, og han er kjent for ikke å si et ord under bedømmelsen. Begge jentene fikk ex.1, og Saga slo Hope + en hvit skogkatt ut i nomineringen og fikk konkurrer i om best in show. Der tapte hun mot en vakker sibirkatt fra vestlandet.

Søndag var jentene hos to forskjellige dommere. Også denne dagen fikk de ex.1, men begge tapte i nomineringen mot hver sin skogkatt. Det ble ikke tatt ut BIV noen av dagene for de var de eneste i sine fargegrupper.

Jeg er veldig fornøyd med jentenes debut. De stilte mest for treningens skyld. Neste utstilling blir Trønderkatten i mars.

Gratulerer til Kitty med 2 x BIS på sin vakre kattunge!