(N)Solstorms Bakoko, eller Aussie som jeg kaller ham må ha litt papirer i orden før han skal reise til Australia. Nå er det et skjema som må stemples av en “offesiell nasjonal veterinær”, og gudene vet hvem det er? Jeg ringte Mattilsynet i Norge, men siden jeg bor i Sverige bør jeg finne den rette svenske instansen. Jordbruksvärket var ikke særlig hjelpsomme annet enn av de mente jeg måtte kontakte en Distriktsveterinær. Nå har jeg kontaktet en av dem, og de skal ta saken opp på morgenmøte i morra. Det skal ikke være enkelt.
Et annet spørsmål er om jeg faktisk må møte opp hos veterinæren for å få dette stempelet. Jeg forstår at de ikke vil gjøre noe uten å ha sett katten, men siden skjemaet er fylt ut og stemplet av en “vanlig” veterinær bør det vel egentlig være nok. Ja ja, vi får se hva de bestemmer seg for og jeg venter spent på morradagen…