CH (N)Solstorms King of Hearts som har vært opptatt med damebesøk siste tiden har blitt veldig “tissatrengt”. Altså, han urinmarkerer ivrig smiley Han må jo fortelle damene hvor sexy han er! Dessverre syns ikke matmor og matfar at det er særlig sexy med tissedammer på plastposer og diverse, så han må gå med truse.
Når han er ferdig med den damen han har på besøk nå får han en kastratchip. Da blir han kjemisk kastrert i ca ett år, og deretter kan han ha noen flere dater. Han går også nå over i forvertenes eie.
Foruten å være en sexy tissefant er Hearts en snill og god gutt. Marie og Marius syns katteutstilling er morsomt, og han skal til pers igjen i April. Da møtes vi i Umeå og det gleder jeg meg masse til! Hearts har mulighet til å bli Internasjonal Champion. Det blir flere (N)Solstorms-katter på den utstillingen og det er jo artig for meg smiley

En av damene Hearts har møtt er min egen CH (N)Solstorms Kitty Purry og jeg tror ganske sikkert hun er drektig smiley