Jeg har vært på tjuvferd igjen og her er noen bilder som gjør en oppdretter utrolig glad, takknemlig og fornøyd. Her er fire av mine herlige avkom som alle har fått perfekte hjem. Tusen takk Marie, Marius, Anne Grete og Synnøve smileysmileysmileysmiley

(N)Solstorms King of Hearts. Et av de herligste bildene jeg noen gang har sett tror jeg. smiley

(N)Solstorms Queen of Taiga som lever livets glade dager hos Anne Grete i Harstad


CH (N)Solstorms Kitty Purry har også flyttet inn sammen med Taiga og Anne Grete, og de har blitt en utrolig flott trio smiley

Kitty Purry har også funnet seg godt til rette i Harstad.

Det står “deleid/forvert” over. Denne gutten – (N)Solstorms Khal Drogo – er ikke hverken deleid eller på for, men han kom med her likevel siden dette bildet også er tyvegods. Og han passer godt inn i gjengen av så mange grunner. Takk Synnøve for alle koselige snaps. Pelle har også egen instakonto som han bruker flittig smiley